Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 30 март

Прогноза за България за 30 март

През нощта ще бъде ясно със слаб северозападен вятър. Сутринта ще е слънчево, а около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. До полунощ на места ще превалява. В Западна България ще духа слаб вятър от северозапад, а в Източна - от североизток. Минималните температури ще са между 4° и 9°, а максималните - между 19° и 24°.

Атмосферното налягане е по-високо от средното за март и ще остане без съществена промяна.

В планините ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали дъжд, над 2200 метра - сняг. Ще духа умерен вятър от северната четвърт, който вечерта ще се усили. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 11°, на 2000 - около 5°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево, след обяд на места ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 15-19°. Температурата на морската вода е 8-9°. Вълнението на морето ще е около 2 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.