Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 19 май

Прогноза за България за 19 май

През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо с минимални температури между 7° и 12°, в София около 8°. Утре ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността, но само на отделни места е възможно да превали за кратко. Ще духа слаб източен, в Източна България до умерен североизточен вятър. Максимални температури, в повечето места, между 20° и 25°, в София 22°.

Атмосферното налягане в сутрешните часове ще бъде малко по-високо от средното за месеца. През деня ще се понижи още малко и ще доближи средната стойност.

Над планините ще бъде слънчево с временни увеличения на облачността. Ще се задържи почти без валеж. Ще духа умерен североизточен вятър, който през деня ще отслабне. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 16°, на 2000 метра – около 8°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността в часовете преди обяд. Без валеж. Ще духа слаб източен вятър. Максимални температури на въздуха: 19°-20°. Температурата на морската вода е 17-18°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.