Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 15 юни

Прогноза за България за 15 юни

През нощта над страната ще има разкъсана, над източните и западните райони купеста облачност и на отделни места там ще превали. Възможни са и гръмотевици. До сутринта над по-голямата част от страната ще се изясни. Утре ще преобладава слънчево време, но над източните и югозападните райони ще продължи да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. Ще духа слаб северен, след обяд над Югоизточна България източен вятър. Максимални температури между 26° и 31°, по морския бряг 22°-24°, в София около 26°.

Атмосферното налягане ще бъде малко по-високо от средното за месеца и през деня ще остане почти без промяна.

В планините ще духа умерен северозападен вятър. Ще се развива купеста, над Рило-Родопската област купесто-дъждовна облачност и на места там ще превали и прегърми. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 20°, на 2000 метра – около 13°.

Над Черноморието ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. Ще духа слаб до умерен североизточен, след обяд източен вятър. Максималните температури между 22° и 24°. Температурата на морската вода е 19-22°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.