Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 14 октомври

Прогноза за България за 14 октомври

През нощта над по-голямата част от страната ще е ясно. Минималните температури ще са между 7° и 12°. През деня облачността ще се увеличи. По-значителна ще бъде над източната половина на страната и на отделни места в крайните източни райони слабо ще превали. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са между 17° и 22°.

Атмосферното налягане е по-високо от средното за октомври (949 hPa) и още ще се повиши.

Над планините денят ще започне с предимно слънчево време. Още преди обяд от североизток облачността ще се увеличава и на отделни места в планините в източната половина на страната слабо ще превали. Ще духа силен, по билата – до бурен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 11°, на 2000 метра – около 5°.

Над Черноморието ще има предимно значителна облачност и на отделни места слабо ще превали. Преди обяд ще духа до умерен северозападен вятър, който след пладне ще отслабне. Максималните температури ще са 17-19°. Температурата на морската вода е 17-18°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.