Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 21 октомври

Прогноза за България за 21 октомври

През нощта над по-голямата част от страната ще има разкъсана, предимно висока облачност. Призори в равнините и около водните басейни ще се образува мъгла или ниска слоеста облачност. Ще е почти тихо с минимални температури между 5° и 10°. През деня времето ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са между 21° и 26°.

Атмосферното налягане слабо ще се понижи и ще е малко по-ниско от средното за октомври.

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър, който привечер ще се усилва. Максималната температура на височина 1200 метра около 16°, на 2000 метра – около 9°.

По Черноморието преди обяд ще има мъгла или ниска слоеста облачност, но в следобедните часове видимостта ще се подобри и ще е предимно слънчево. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 18-20°. Температурата на морската вода е 17-18°. Вълнението на морето ще е 1-2 бал. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.