Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Новата седмица ще ни напомни за наближаващата зима

Новата седмица ще ни напомни за наближаващата зима

През почивните дни времето ще остане стабилно, но още следващата седмица ще ни напомни за наближаващата зима. Преди това обаче - в следващите дна и понеделник температурите ще се повишат още и ще бъдат между 12-16 градуса.

В първия ден от новата седмица северно от планините градусите може да стигнат дори до 18, показват средносрочните модели на времето, представени в "Дарик кафе".

Във вторник обаче започва сериозна промяна на времето. Ще се формира средиземноморски циклон, който ще оказва влияние над времето в страната и на Балканския полуостров през цялата седмица. Още вторник следобед на запад и северозапад ще започнат валежи. В сряда и четвъртък времето над цялата страна ще бъде лошо, ще има и сериозни валежи.

Температурите до сряда ще останат сравнително високи - между 10-15 градуса. Но с преминаването на циклона през Гърция и насочването му към Турция страната ни ще попадне в неговата студена част и от северозапад и запад ще започне да нахлува студен въздух.

След това влошаване на времето валежи не се очертават до 25 ноември. След 19 ноември температурите през деня отново ще се повишат.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.