Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 17 април

Прогноза за България за 17 април

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и още ще се повиши.

През следващото денонощие облачността над страната ще е значителна и на много места ще превали. Утре след обяд над Западна и Централна България преваляванията ще са придружени с гръмотевици и временно усилване на вятъра. В източните райони ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са предимно между 5° и 10°, а максималните ще са между 18° и 23°.

В планините ще има значителна облачност и на места в масивите от Западна и Централна България ще превали и прегърми. Ще духа умерен, по високите и открити части – до силен вятър от източната четвърт. Максимална температура на 1200 метра – около 14°, на 2000 метра – около 8°.

По Черноморието облачността ще е значителна и след обяд по южното крайбрежие ще превали. След обяд ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максимални температури на въздуха – между 11° и 14°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.