Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Какво време ни очаква до края на април?

Какво време ни очаква до края на април?

До края на април ни очаква сухо и топло време, но променливо с типично пролетни температури. До четвъртък, петък ще приключат преваляванията в цялата страна. Това каза в "Денят започва" Анастасия Стойчева, ръководител Сектор "Прогнози" към НИМХ, БАН, която уточни, че в четвъртък ни очакват по-високи температури, а в петък ще влезе по-студен въздух и температурите ще падна, като тогава ще са най-близки до нормалните за април. В събота и неделя времето отново ще е слънчево и температурите бързо ще се повишат до 24,25 градуса. До края на месеца са възможни температури между 28-29 градуса. Във вторник отново ще има леко захлаждане, но за кратко.

До момента по Черноморското крайбрежие се формира мъгла и ниска облачност. Влиянието на по-студената морска вълна и температурните инверсии са причина за ниските температури по Черноморското крайбрежие.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.