Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

До края на май - почти всеки ден дъждове и бури

До края на май - почти всеки ден дъждове и бури

Всеки ден ще вали до края на месец май. Това сочи прогнозата, направена тази сутрин по Би Ти Ви.

Времето се запазва като през послезните дни - типично пролетно, със слънчеви часове до обяд и интензивни превалявания следобед. Възможни са още тръмотевични бури и условия за градуши като тези в Плевенско и Врачанско от вчера, нанесли сериозни щети.

Валежите ще са по-често в Западна и Централна България, там и количествата ще са малко над нормата. В Източна България ще са около нормата.

Температурите няма да претърпят съществена промяна. Те ще са близки и малко по-високи от обичайните за този период - предимно между 22 и 27 градуса, като най-ниски се очаква да бъдат през втората половина на следващата седмица.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.