Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 19 октомври

Прогноза за България за 19 октомври

Атмосферното налягане ще е близко до средното за октомври, но вечерта ще започне да се повишава.

През нощта ще е почти тихо. В Източна България ще има ниска слоеста облачност или мъгла. Минималните температури ще са между 7° и 12°, по морския бряг до 15°. През деня по-значителна ще е облачността над източната половина на страната, където на много места до обяд видимостта ще е намалена. Само на отделни места слабо ще превали. В Западна България ще има повече слънчеви часове. Ще се появи слаб северен вятър. Максималните температури ще са от 15-16° на места в североизточните, до 25-26° в крайните югозападни райони.

Над планините облачността ще е променлива, по-значителна след обяд, когато на отделни места слабо ще превали. Ще духа слаб запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 15°, на 2000 метра – около 8°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-значителна в сутрешните часове, когато на места ще има и мъгла. Слаби валежи ще има само на отделни места. Ще духа слаб северен вятър. Максималните температури ще са 18-20°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.