Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 9 март

Прогноза за България за 9 март

Атмосферното налягане ще остане без съществена промяна - по-високо от средното за месеца.

През нощта ще има разкъсана висока облачност. Ще духа слаб, в Източна България - до умерен югозападен вятър. Минималните температури ще са предимно между 4° и 9°. Утре вятърът в Северна България ще се ориентира от северозапад и ще е до умерен, в останалите райони - слаб, предимно от югозапад. Облачността ще е променлива и след обяд на отделни места, главно в северозападната половина на страната, ще превали краткотраен дъжд. Максималните температури ще са между 18° и 23°.

Над планините облачността ще е променлива. Главно след обяд на отделни места слабо ще превали. Ще духа умерен до силен, предимно западен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 12°, на 2000 метра - около 6°.

Над Черноморието ще има променлива облачност, често намаляваща до слънчево. Максималните температури ще са 19°-21°. Температурата на морската вода е 7-8°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.