Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Слънчево и по-топло в петък, събота и неделя

Слънчево и по-топло в петък, събота и неделя

В петък превалявания са малко вероятни. Облачността ще се разкъса и ще намалее до предимно слънчево. Вятърът ще е все още от север-североизток, в Източна България до умерен.

През почивните дни ще преобладава слънчево време с по-значителна облачност в събота над Източна България. В нощните часове и сутрин ще бъде почти тихо и ще се понижат минималните температури, а дневните ще се повишат и в неделя отново ще достигнат, на места и ще надхвърлят 20°.

Новата седмица ще започне с предимно слънчево и топло време. Все още без вятър.

Във вторник и сряда облачността ще се увеличи, отначало висока и средна, през втория ден ще се вплътнява и на места, главно в Западна България, ще превали дъжд.

В сряда със север-североизточен вятър ще проникне хладен въздух и дневните температури ще се понижат. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.