Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 12 април

Прогноза за България за 12 април

Атмосферното налягане ще се повиши, но ще остане по-ниско от средното за месеца.

През нощта над Северна България ще бъде облачно и на места там ще превалява дъжд. На юг облачността ще е разкъсана, на много места - до предимно ясно време. Почти тихо. Минималните температури ще са от 3° - 4 ° в Югозападна България до 10°- 12° в северните и източните райони от страната. Утре ще бъде предимно облачно и на много места ще има валежи от дъжд. След обяд ще са временно интензивни, а на места в северната половина от страната и ще са значителни. Ще духа слаб до умерен североизточен, в южните райони – югоизточен вятър. Максималните температури ще са предимно между 14° и 19°.

Над планините ще бъде предимно облачно и след обяд ще има валежи от дъжд, над 1700 метра - от сняг. На отделни места ще има условия и за гръмотевична дейност. Ще духа умерен до силен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра – около 8°, на 2000 метра – около 3°.

Над Черноморието ще е предимно облачно и главно в следобедните часове ще има валежи от дъжд, на места интензивни. Ще духа до умерен вятър от източната четвърт. Максималните температури ще са 12-14°. Температурата на морската вода е 11-12°. Вълнението на морето ще е около 2 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.