Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 19 април

Прогноза за България за 19 април

Атмосферното налягане ще се задържи по-високо от средното за месеца, в следобедните часове слабо ще се понижи.

През следващото денонощие облачността ще е променлива, често значителна. През нощта на места ще има превалявания, които до сутринта ще спрат. След обяд, главно в Източна България и планинските райони, отново ще има краткотрайни валежи. Вятърът през нощта ще е слаб, през деня - до умерен от север и северозапад. Минималните температури ще са предимно между 2° и 7°, максималните - между 14° и 19°.

Над планините облачността ще е значителна и на места в главно в следобедните часове ще превали дъжд, над 1800-2000 метра – сняг. Ще духа умерен, по високите и открити части и временно силен север-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 7°, на 2000 метра – около 1°.

Над Черноморието облачността ще е значителна и главно в следобедните часове ще има краткотрайни, на места интензивни, валежи от дъжд. Ще духа умерен север-северозападен вятър, който привечер ще се ориентира от изток и ще отслабне. Максималните температури ще са между 11° и 14°. Температурата на морската вода е 11-13°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.