Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Седмична прогноза за България 18.06.2019–23.06.2019

Седмична прогноза за България 18.06.2019–23.06.2019

Днес ще бъде слънчево, но около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На много места в Западна и Централна България ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. Има условия и за градушки. Ще духа слаб, в източните райони до умерен североизточен вятър. Горещо с максимални температури между 29° и 34°, в София - около 29°.

Във вторник и сряда ще преобладава слънчево време. В следобедните часове, главно над западната половина от страната, ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици и временни усилвания на вятъра. Преобладаващите максимални температури ще бъдат между 29° и 34°.

През втората половина от седмицата ще бъде предимно слънчево и горещо. Купеста облачност ще се развива в следобедните часове, главно над планинските райони, но вероятността за валежи е много малка.

В края на седмицата ще има по-значителни увеличения на облачността и на места ще превали и прегърми. Температурите ще се повишат и през почивните дни преобладаващите максимални ще бъдат между 32° и 37°. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.