Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Седмична прогноза за България 09.09.2019–15.09.2019

Седмична прогноза за България 09.09.2019–15.09.2019

Днес ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността. В сутрешните часове на отделни места в низините и котловините ще има намалена видимост. Ще духа слаб до умерен изток-североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 26° и 31°.

И през следващите дни почти до края на новата седмица ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността, но без валежи. До четвъртък ще продължи да духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Ще остане топло за периода, с максимални температури в повечето места между 27° и 32°.

В петък вятърът ще отслабне, в много райони и ще стихне, а по-късно през деня в западната част на Дунавската равнина ще се появи слаб северозападен вятър.

В събота ще остане все още с високи температури и без валежи, но ще има повече облачност. Към вечерта от северозапад, с усилване на вятъра, ще започне да нахлува студен въздух.

В неделя ще бъде доста ветровито и температурите бързо и чувствително ще се понижават. На места ще има и превалявания от дъжд. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.