Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Седмична прогноза за България 13.01.2020–19.01.2020

Седмична прогноза за България 13.01.2020–19.01.2020

Днес ще бъде предимно слънчево, на места в низините и по поречието на Дунав ще е с ниска облачност или мъгла. В повечето райони ще е почти тихо, в Източна България със слаб до умерен югозападен вятър. Преобладаващите максимални температури ще са между 4° и 9°, по-ниски в районите с трайна мъгла.

През следващите дни времето ще бъде спокойно и без валежи. В планините и планинските райони ще бъде предимно слънчево и ще се затопля. В Предбалкана във вторник и сряда, а към четвъртък-петък в планинските райони на Западна България дневните температури ще достигат 10°-12°. В равнинната част от страната в много райони в нощните часове ще бъде с мъгла или ниска облачност, които всеки следващ ден ще се задържат все по-дълго, а дневните температури в тези райони ще остават по-ниски, предимно между 1° и 6°. Сутрешните температури ще са около нулата.

През втората половина от седмицата в източните райони ще духа слаб до умерен североизточен вятър и ще проникне малко по-студен въздух. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.