Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 6 февруари

Прогноза за България за 6 февруари

Атмосферното налягане бързо ще се повиши и ще бъде по-високо от средното за месеца.

През нощта ще е облачно с валежи от сняг, по-значителни в централните и източните райони на Северна България. Ще продължи да духа умерен, в Източна България силен северен вятър и там ще има условия за виелици и навявания. Минималните температури ще са от минус 4° до 1°. Утре преди обяд в цялата страна ще продължи да вали сняг. След обяд от запад валежите ще започнат да спират и облачността ще се разкъсва. Най-късно валежите ще спрат в крайните източни райони. Вятърът ще отслабне, ще се ориентира от запад-северозапад и ще е до умерен. Ще продължи да нахлува студен въздух и максималните температури ще са между минус 1° и 4°.

В планините ще бъде облачно с валежи от сняг. Ще духа силен до бурен вятър от север-североизток, който постепенно ще започне да отслабва. Максимална температура на 1200 метра - около минус 7°, на 2000 метра – минус 12°.

По Черноморието ще бъде облачно с валежи от сняг. Ще духа умерен до силен вятър от север-северозапад, който привечер ще отслабва и ще се ориентира от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат 0°-3°. Температурата на морската вода е 8-9°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.