Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 13 февруари

Прогноза за България за 13 февруари

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца; след обяд ще започне да се повишава.

През нощта облачността ще продължи да се разкъсва и намалява, в много райони до предимно ясно. В началото на нощта на места в Рило-Родопската област все още ще има превалявания от сняг. Минималните температури ще са между минус 4° и 1°. Утре ще е предимно слънчево. Вятърът ще се ориентира от запад-югозапад, ще бъде слаб до умерен. Максималните температури ще са между 9° и 14°.

Над планините ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен, по високите и открити части и временно силен вятър; сутринта ще е от северозапад, като до вечерта постепенно ще се ориентира от югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 4°, на 2000 метра – около минус 3°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево, с повече облаци в сутрешните часове. Ще духа умерен западен вятър. Максимални температури на въздуха между 9° и 13°. Температурата на морската вода е 7-8°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.