Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 27 март

Прогноза за България за 27 март

Атмосферното налягане ще се понижава и след обяд вече ще е малко по-ниско от средното за месеца.

И през следващото денонощие ще се задържи предимно облачно, на места в Югозападна България с превалявания от дъжд. Временни разкъсвания на облачността ще има главно над североизточните райони. Ще продължи да духа предимно североизточен вятър, през нощта ще е слаб, през деня – до умерен. Минималните температури ще са между 0° и 5°. Дневните слабо ще се повишат и преобладаващите максимални ще са между 9° и 14°.

Над планините ще е облачно, по билата – мъгливо. На места, главно в Рило-Родопската област и планините в крайните югозападни райони ще има превалявания от сняг, под 1000 метра – от дъжд. Ще духа умерен, по високите и открити части и временно силен източен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 5°, на 2000 метра – около минус 1°.

Над Черноморието облачността ще е значителна, с по-съществени временни разкъсвания в северните райони. Ще духа умерен, временно и силен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 10° и 14°. Температурата на морската вода е 9-10°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.