Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Седмична прогноза за България 28.03.2020–02.04.2020

Седмична прогноза за България 28.03.2020–02.04.2020

През почивните дни затоплянето ще продължи. В събота вятърът ще отслабне, ще бъде предимно от север-североизток, в източните райони все още до умерен. Слаб дъжд ще вали на места, главно в югоизточната половина от страната.

В неделя в по-голямата част от страната ще бъде без валежи; превалявания от дъжд са възможни главно в Югоизточна България и по Черноморието. Облачността ще се задържи значителна. Вятърът ще е от запад-северозапад.

В понеделник още малко ще се затопли. Ще бъде с по-съществени разкъсвания на облачността. Привечер от североизток отново ще започне понижение на температурите.

Във вторник и сряда на места в страната ще има превалявания от дъжд, които с продължаващото понижение на температурите в нощните часове и сутринта в сряда в Предбалкана и по високите котловинни полета ще преминават в сняг. Значителни валежи не се очакват.

В четвъртък вероятността за валежи намалява. Температурите от запад ще се повишат. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.