Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 24 юни

Прогноза за България за 24 юни

Атмосферното налягане ще продължи да се повишава и след обяд вече ще бъде по-високо от средното за месеца.

През нощта и утре над по-голямата част от страната облачността ще бъде значителна, в нощните часове и преди обяд на отделни места с превалявания. След обяд валежите ще са на много места, главно в Централна и Източна България. Ще има и гръмотевици. Остават условията за градушки. Ще духа слаб, в Северозападна България до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат между 24° и 29°, в София 23°-24°.

В планините ще бъде предимно облачно. Ще има валежи, след обяд и с гръмотевици. Ще духа до умерен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 18°, на 2000 метра – около 11°.

Над Черноморието облачността ще е по-често значителна и на места ще превали. Ще духа слаб запад-северозападен, след обяд югоизточен вятър. Максималните температури ще са между 23° и 27°. Температурата на морската вода е 20-21°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. Вечерта облачността ще намалее. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники