Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 23 октомври

Прогноза за България за 23 октомври

Атмосферното налягане ще се понижава и вечерта ще се доближи до средното за месеца.

През нощта ще е предимно ясно и почти тихо. През деня отново ще бъде слънчево. До обяд на места в котловините и по поречията ще има мъгла или ниска облачност. В повечето райони ще е почти тихо. Минимални температури между 3° и 8°, по-високи по Черноморието; максималните ще са между 20° и 25°.

Над планините ще е слънчево. Ще духа слаб вятър от запад-югозапад. Топло време с максимална температура на 1200 метра около 22°, на 2000 метра - около 16°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево. Сутринта на места ще има мъгла или ниска облачност. Ще духа слаб южен вятър. Максимални температури на въздуха между 21° и 24°. Температурата на морската вода е 18-20°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.