Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 6 януари

Прогноза за България за 6 януари

Атмосферното налягане временно ще се повиши, но вечерта ще започне бързо да се понижава.

През нощта над по-голямата част от страната ще преобладава ясно време, но след полунощ от запад облачността, средна и висока, ще започне да се увеличава. Вятърът в повечето райони ще стихне. Минималните температури ще бъдат между минус 1° и 4°. Утре заоблачаването от югозапад ще продължи и до вечерта ще обхване цялата страна. Ще духа слаб до умерен югозападен вятър. Преобладаващите максимални температури ще бъдат между 10° и 15°, малко по-ниски в северозападните райони. Привечер и през нощта срещу четвъртък в Западна България ще започнат валежи от дъжд, в планините над 1300 м - от сняг.

Над планините облачността ще се увеличава и вплътнява. Привечер в масивите от Западна България ще започнат валежи от дъжд, над 1300 м - от сняг. Ще духа силен, по билата и бурен югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 5°, на 2000 метра - около минус 1°.

Над Черноморието денят ще започне с предимно слънчево време, но от югозапад облачността, средна и висока, ще се увеличава и вплътнява. Ще духа до умерен югозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 12°-15°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала с тенденция на усилване. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.