Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 13 януари

Прогноза за България за 13 януари

Атмосферното налягане ще се задържи по-ниско от средното за месеца.

През нощта валежите от запад на изток постепенно ще спират. Минималните температури ще са между минус 4° и 1°, малко по-високи по морския бряг. Утре сутринта на места в източните райони все още ще превалява и дъжд, и сняг. Над останалата част от страната облачността през деня ще е променлива, често значителна, почти без валежи. Ще духа умерен запад-северозападен вятър. Максималните температури ще са между 1° и 6°.

Над планините облачността ще е променлива, често значителна и на отделни места ще превали слаб сняг. Ще духа умерен, по откритите части - до силен северозападен вятър. С него температурите ще се понижават и към 14ч . на 1200 метра ще е около минус 1°, на 2000 метра – около минус 7°.

Над Черноморието ще е предимно облачно. Преди обяд на места все още ще превалява дъжд. Ще духа умерен, преди обяд временно силен запад-северозападен вятър. Температурите ще са без съществен дневен ход и към 14 ч. ще са между 3° и 6°. Температурата на морската вода е 9-10°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, сутринта на места до 4 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.