Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Седмична прогноза за България 18.01.2021–24.01.2021

Седмична прогноза за България 18.01.2021–24.01.2021

Днес ще бъде слънчево и студено. Повече облаци ще има над североизточните и преди обяд над крайните западни райони. Ще духа слаб, в Северна България - до умерен запад-северозападен вятър. Максималните температури ще са между минус 3° и 2°.

През следващите дни ще преобладава слънчево време. Във вторник ще духа слаб, в Дунавската равнина до умерен вятър от запад-северозапад, а в сряда и четвъртък от югозапад. Ще започне повишение на температурите, първо на дневните и в четвъртък максималните ще са между 6° и 11°.

В петък ще започне увеличение на облачността, което ще продължи и в събота. Вятърът ще е от юг-югозапад, слаб до умерен. Температурите ще се повишат с още 2-3 градуса.

В неделя ще преобладава облачно време, ще има и валежи, предимно слаби. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.