Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 19 януари

Прогноза за България за 19 януари

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и ще остане без съществена промяна.

През нощта над по-голямата част от страната ще преобладава ясно време. В сутрешните часове на отделни места в котловините и низините видимостта ще е намалена. Утре ще има разкъсана, предимно средна и висока облачност, на места намаляваща до слънчево. Ще духа слаб, в Дунавската равнина до умерен вятър от запад-северозапад. Сутринта ще е студено с минимални температури от минус 12° до минус 7°. Дневните температури ще се повишат и максималните ще са между 0° и 5°, по-ниски ще останат в североизточните райони.

Над планините облачността ще е променлива, често значителна и на отделни места ще прехвърча слаб сняг. Ще духа умерен до силен северозападен вятър. Студено време с максимална температура на височина 1200 метра около минус 7°, на 2000 метра - около минус 11°.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. Ще продължи да духа до умерен запад-северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са между 0° и 3°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще е около 2 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.