Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 17 февруари

Прогноза за България за 17 февруари

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца, но ще се понижава.

През нощта ще преобладава ясно и почти тихо време. Минималните температури ще са предимно между минус 10° и минус 5°, на места в котловините от Югозападна България – до около минус 12°. Утре ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-югозапад и с него температурите ще започнат да се повишават. Максималните, в повечето места, ще са между 2° и 7°. Привечер от запад облачността ще се увеличава, но ще се задържи почти без валежи.

Над планините ще преобладава слънчево време. След обяд в масивите от Западна, а по-късно през деня и над Централна България облачността ще се увеличи. Почти без валежи. Ще духа умерен и силен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 1°, на 2000 метра - около минус 5°.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. През нощта срещу четвъртък облачността, средна и висока, ще се увеличава. Без валежи. Ще духа слаб до умерен юг-югозападен вятър, привечер ще се ориентира от запад-югозапад. Ще се затопли. Максималните температури на въздуха ще са между 2° и 5°. Температурата на морската вода е 7°-9°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.