Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 10 юни

Прогноза за България за 10 юни

Атмосферното налягане слабо ще се понижи и ще е малко по-ниско от средното за месеца.

През нощта ще преобладава ясно и тихо време. Утре преди обяд ще бъде предимно слънчево. След пладне отново ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На много места ще има краткотрайни, временно интензивни валежи и гръмотевици. Ще има условия и за градушки. По-значителни ще са валежите в планинските райони. Ще духа слаб, в Източна България - умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са между 23° и 28°.

Преди обяд в планините ще е предимно слънчево. Около и след обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще има краткотрайни, временно интензивни валежи и гръмотевици. Остават условията и за градушки. В Стара планина и Рило-Родопския масив валежите ще са значителни. Ще духа умерен до силен вятър от север-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е около 16°, на 2000 метра - около 10°.

Преди обяд по Черноморието ще бъде предимно слънчево. Около и след пладне ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. Максималните температури ще са 22-24°. Температурата на морската вода е 18-19°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.