Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 17 юни

Прогноза за България за 17 юни

Атмосферното налягане слабо ще се повиши и ще е малко по-високо от средното за месеца.

През нощта над западната половина от страната облачността ще е разкъсана, над Северозападна България ще остане по-често значителна и там ще има краткотрайни валежи от дъжд. Над източните райони ще се задържи предимно облачно, на много места ще вали дъжд, придружен с гръмотевици. Вятърът ще отслабне и ще е слаб до умерен от север-северозапад. Утре отново ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни, временно интензивни, валежи от дъжд и гръмотевици. Остават условията за градушки. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са между 24° и 29°.

Над планините облачността ще е значителна, купеста и купесто-дъждовна. Ще има краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевици. Ще духа умерен север-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 19°, на 2000 метра - около 12°.

По Черноморието облачността ще е значителна, предимно купеста и купесто-дъждовна. Ще има краткотрайни валежи от дъжд, придружени с гръмотевици. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 21°-24°. Температурата на морската вода е 19°-20°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.