Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 17 юли

Прогноза за България за 17 юли

Атмосферното налягане слабо ще се понижи и ще е по-ниско от средното за месеца.

През нощта над по-голямата част от страната ще е ясно. Временни увеличения на облачността ще има на места в крайните северозападни райони и там ще превали. Утре ще е предимно слънчево и отново горещо. Около и след обяд над крайните западни райони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места там ще има краткотрайни, временно интензивни валежи от дъжд с гръмотевици, ще има условия и за градушки. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са между 32° и 37°.

В планините ще е предимно слънчево. Около и след обяд над масивите от Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, ще има краткотрайни, временно интензивни валежи от дъжд с гръмотевици. Ще духа до умерен вятър от изток-югоизток. Максималната температура на 1200 метра ще е около 26°, на 2000 метра - около 19°.

По Черноморието ще е слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 28°-31°. Температурата на морската вода е около 26°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.