Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Седмична прогноза за България 06.09.2021–12.09.2021

Седмична прогноза за България 06.09.2021–12.09.2021

Днес над страната облачността ще е променлива, след обяд над югозападната половина по-често значителна и на отделни места ще превали слаб дъжд. Ще бъде ветровито, с умерен и силен вятър от изток-североизток. Дневните температури ще се понижат още и максималните ще са между 20° и 25°.

Във вторник и сряда облачността ще е променлива, над Източна и Южна България по-често значителна. Там има и вероятност за изолирани слаби валежи, по-голяма през втория ден. Вятърът ще остане от североизток, до умерен, в югоизточните райони до силен. Ще бъде хладно с максимални температури между 20° и 25°.

В четвъртък и петък ще остане хладно, вятърът ще се задържи от североизток, но ще отслабне. Превалявания ще има на повече места, главно в Южна България.

През почивните дни ще преобладава слънчево време, температурите ще се повишат слабо, в неделя максималните ще са между 23° и 28°. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.