Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Седмична прогноза за България 18.10.2021–24.10.2021

Седмична прогноза за България 18.10.2021–24.10.2021

Днес облачността ще се разкъсва и намалява, на отделни места в Западна България до предимно слънчево време. Ще е почти без валежи. В сутрешните часове на места по поречията и в низините ще има мъгла. След обяд ще се появи слаб северозападен вятър. Максималните температури ще са между 13° и 18°.

През следващите дни ще преобладава слънчево време. По-значителна облачност ще има във вторник над Южна България, вероятността за валежи е малка. Вятърът ще стихне и в сутрешните часове на места в низините видимостта ще е намалена. Минималните температури във вторник и сряда ще са с градус-два по-ниски, а дневните ще се повишат и в сряда и четвъртък на места ще достигат 20°.

В петък ще духа слаб до умерен югозападен вятър и ще се затопли още.

През почивните дни има повишена вероятност за значителна облачност, валежи на много места в страната и понижение на температурите.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.