Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 8 януари

Прогноза за България за 8 януари

Атмосферното налягане ще се понижи и ще е около средното за месеца.

През нощта и утре ще бъде предимно облачно. В източната половина от страната ще превалява слаб дъжд, а до сутринта на места в Лудогорието ще има условия и за поледици. В Северозападна България ще превалява дъжд и сняг. Ще духа слаб, в Дунавската равнина и Източна България - умерен вятър от изток-североизток. Минималните температури ще бъдат между 1° и 6°, в София - около 3°. Максималните температури ще са от 3° - 4° в северозападните райони до 9° - 10° на отделни места в Южна България. В София - около 5°.

В планините ще бъде облачно, а по върховете ще е мъгливо. На много места ще превалява слаб сняг, под около 1300 метра - слаб дъжд. Ще духа умерен и силен вятър от юг-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 3°, на 2000 метра - около минус 2°.

Над Черноморието ще бъде облачно и с превалявания от дъжд. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 7°-10°. Температурата на морската вода е 8°-10°. Вълнението на морето ще бъде 3 - 4 бала.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.