Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 6 май

Прогноза за България за 6 май

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и ще остане без съществена промяна.

През нощта над по-голямата част от страната ще е предимно ясно и почти тихо. Утре ще бъде предимно слънчево, с висока облачност над западната половина от страната. Около и след обяд над Югозападна България ще се развива купеста облачност и на отделни места там ще превали и прегърми. Ще духа слаб, в Дунавската равнина и Източна България до умерен вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са от 5° до 10°, а максималните - между 21° и 26°, по ниски ще останат по морския бряг. В София минималната ще е около 5°, максималната – около 21°.

Над планините ще е преобладава слънчево време. Около и след обяд, над масивите от Югозападна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на отделни места ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е около 12°, на 2000 метра - около 5°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 16-19°. Температурата на морската вода е 13-14°. Вълнението на морето ще е около 2-3 бала.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.