Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 22 юни

Прогноза за България за 22 юни

Атмосферното налягане ще се задържи почти без промяна, малко по-ниско от средното за юни.

През нощта ще бъде ясно. Ще духа слаб до умерен запад-северозападен вятър. Утре ще бъде предимно слънчево, но още преди обяд над Западна България и Родопската област ще започне да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места там ще превали и прегърми. Ще духа умерен, временно до силен запад-северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат между 28° и 33°, в крайните югозападни райони до 36°, в София 28°-29°.

Над планините ще преобладава слънчево време, но около и след обяд ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места, главно в масивите от западната половина от страната ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. Ще духа умерен и силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 24°, на 2000 метра - около 16°.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб до умерен, предимно запад-северозападен вятър. Максималните температури ще са между 26° и 30°. Температурата на морската вода е 22°-24°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.