Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Задържали Елена Поптодорова 3 дни след изчезването на скъпа козметика

Елена Поптодороваснимка: btvnovinite.bgЕлена Поптодорова

Бившият ни посланик в САЩ Елена Поптодорова не е била задържана веднага след инцидента с откраднатата козметика във Варшава, а едва три дни по-късно – това сочат данни на полската полиция, които бяха оповестени днес.

bTV разполага с писмо от варшавската полиция, в което се посочват датите на кражбата и задържането на заподозрения ѝ извършител.

Според полските власти инцидентът със задигната стока от безмитен магазин е станал на 24 февруари.  Поптодорова обаче е била задържана на летището на 27 февруари, след като е установена самоличността ѝ.

Без да се посочва конкретното име на извършителя – защото това би било незаконно разкриване на лична информация според полското законодателство, от полицията добавят, че задържаната жена е признала е вината си, върнала е откраднатата скъпа козметика (на стойност около 700 лв. – б.ред.), и се съгласила да плати глоба.

Пред БТА обаче вчера Поптодорова заяви друго – че случаят е приключил още на същия ден.

По думите ѝ тя разглеждала стоки в магазина, но се разсеяла заради телефонно позвъняване. Излязла да проведе разговора си навън, без да си даде сметка, че е взела и козметиката, която гледала.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.