Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Подпалиха оборотен бар в курорта Лозенец

Подпалиха оборотен бар в курорта Лозенецснимка: monitor.bg

Едно от най-оборотните заведения в курорта Лозенец бе опожарено до основи. Инцидентът е станал миналата нощ и е вторият подобен по морето за последната седмица. Този път подпалвачите са нацелили хитовия бар "Централ", който се намира в центъра на курортното селище. Според запознати, заведението е било подпалено със самоделен  коктейл "Молотов".

Сигнал за пожара е подаден в около 3 часа след полунощ. Заведението е изградено основно от дървен материал и е изгоряло за минути като факла. Унищожена е цялата конструкция, фасадата, покрива и цялото обзавеждане. Останали са единствено няколко метални греди.

Бар "Централ" е собственост на двама братя от Лозенец, които го отдават под наем на столичен бизнесмен. Няколко дни преди пожара той пристигнал в курорта, за да подготви кръчмата за сезона. В момента там е течал основен ремонт. Около опожареното заведение има поне четири охранителни камери, които вероятно са заснели подпалвачите. Разследващи са изискали записите, извършват се разпити на свидетели.

Това вторият палеж по морето. Само преди седмица неизвестни заляха с нафта ресторант "4 You" в Слънчев бряг и го подпалиха. В култовото заведение през юни миналата година се разигра кървавата престрелка между хората на Митьо Очите и Божо Кравата. От записите на охранителните камери ясно се виждат двама мъже с качулки, които извършват палежа. До момента обаче те не са разпознати. / Монитор

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.