Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Шокиращо: Швед преби камериерка в „Слънчев бряг“

Шокиращо: Швед преби камериерка в „Слънчев бряг“снимка: btvnovinite.bg

Шведски турист нападна и нокаутира камериерка в курорта „Слънчев бряг“. Инцидентът е станал в неделя, а 65-годишната жена е нападната в хотела, в който работи, пише местното издание e-burgas.com.

54-годишният турист дошъл на почивка с брат си и още с отсядането им в хотела, на персонала му направило впечатление, че се държат неадекватно, информира Би Ти Ви (bTV).

Камериерката чистела фоайето на хотела, когато туристът се приближил. Попитала го на английски какво иска. В отговор получила ритник в главата, от който изпаднала в безсъзнание.

След като е освободен от ареста, шведът е изгонен от хотела, но почивката му продължава още пет дни. Агресивният чужденец тепърва ще бъде търсен, за да бъде разпознат от жертвата си.

Нападателят се казва Георг Ралф Сумберг. Камериерката има съмнение, че е бил дрогиран. „Той ще бъде изправен пред съда с искане за постоянна мярка „задържане под стража”, каза пред журналисти главният прокурор Сотир Цацаров. Той поясни, че обвинението срещу шведския гражданин е за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди.

„Той е длъжен да спазва българските закони и не може да си позволи поведение, което унижава българските граждани, особено тези, които на практика обслужват него. Позволява ли си го – влиза в ареста“, коментира обвинител номер 1, цитиран от NOVA.

Поделиться:

Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники