Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Жена, упоена и ограбена в дома си, във Варна

Жена, упоена и ограбена в дома си, във Варна

Бизнесдама от Варна твърди, че е била обрана в къщи, докато спи. Тя смята, че е била упоена от крадците с газ. По думите й от дома й са задигнати бижута за над 100 хиляди евро.

„Събудих се изведнъж, защото се пусна аларма, бях толкова замаяна, че даже не можах да разбера, че това е моята аларма. Опитвах се да стана, но краката ми не ме слушаха. Погледнах в страни и видях, че прозорецът е отворен, вратата е отворена”, споделя Ирина.

Луксозната къща има охранителна система, но едно от местата, където може да се проникне по-лесно е спалнята. За това Ирина смята, че домът ѝ е бил наблюдаван и проучен, преди обира.

Все пак охранителните камери са записали бягството на крадците. Мъжете обаче носят маски.

Ирина разказва, че когато се е събудила успяла да натисне паник бутона и само след 5 мин. дошли хората от службата за охрана. Те ѝ оказали първа помощ.

Таймерите на камерите показват, че крадците са претърсвали къщата в продължение на близо 40 минути.

Според Ирина, те я упоили с газ, който пуснали през прозореца на спалнята. Когато се събудила тя се чувствала много зле. Устата ѝ била пресъхнала, главата я боляла и повръщала. Била замаяна.

В двора на къщата има обучено куче, което обаче не е реагирало по никакъв начин на нахлуването, тъй като вероятно също е било упоено.

От полицията във Варна потвърждават, че разследват обира, но отказват да дават повече подробности, докато продължава работата по случая. / Нова ТВ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники