Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Българско участие в престъпна група за кражба на коли в Испания

Българско участие в престъпна група за кражба на коли в Испанияснимка: bnr.bg

Гражданската гвардия на Испания е разбила международна престъпна група за кражба на коли, действаща на територията на страната, съобщи БНТ.

В операцията по задържането на членовете на групировката са участвали и служители от полицейските служби на България и Португалия. Властите са задържали общо 19 души, сред които има и един българин.

Към момента е установено, че българският гражданин вече е бил съден за автомобилна кражба, както и за подправяне на документи и препродажба на крадени коли.

Властите предполагат, че групата е задигнала около 85 автомобила. Незаконната печалба на членовете на престъпната група надминавала 1.5 млн. евро.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.