Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Петте жертви в Нови Искър са били застреляни

Петте жертви в Нови Искър са били застреляниснимка: btvnovinite.bg

Целият състав на СДВР е ангажиран в работата по случая в Нови Искър, при който са убити петима души, заяви днес главният прокурор Сотир Цацаров, цитиран от пресцентъра на МВР. Загиналите са семейство, което от година и половина се е преселило от София.

Жертвите са баща, син, дъщеря на съпругата, младеж - неин приятел и възрастна жена – майка на съпругата, които, по първоначални данни, са открити застреляни с по един изстрел, заедно с кучето. Убийството вероятно е извършено в Новогодишната нощ.

За издирване е обявена 44-годишната Кети Николова Кюхова. Тя е живяла на съпружески начала с един от убитите.
За издирване е обявен и автомобил БМВ Х5, собственост на семейството, който липсва от мястото на престъплението, поясни главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов. Към момента все още не е намерено оръжие, но не е изключено това да се случи при продължаването на огледа в хода на процесуално- следствените действия.

Тепърва ще се уточняват свидетели. На този етап не е изведена водеща версия и е преждевременно да се говори за убийство и самоубийство, уточняват от МВР.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.