Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Кметът на "Младост" Десислава Иванчева беше арестувана в центъра на София

Кметът на "Младост" Десислава Иванчева беше арестувана в центъра на Софияснимка: 24chasa.bg

Кметът на община "Младост" Десислава Иванчева беше арестувана днес по обяд пред Спортната палата в София.

Малко преди 14 ч. районът беше обграден от полиция. По неофициална информация Иванчева е била спряна на светофара на бул. "Васил Левски" и ул. "Ген. Гурко". Тя стои вече от близо час с белезници на пътното платно. Движението по бул. "Васил Левски" беше спряно, а тротоарът беше блокиран от служители на МВР, видя репортер на "Дневник". На място беше забелязан шефът на специализираната прокуратура Иван Гешев.

Специализираната прокуратура провежда разследване за корупционни престъпления в община "Младост", съобщи говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова, цитирана от агенция "Фокус". Акцията е съвместно с Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобито имущество (КПКОНПИ).

Разследващи обясниха за БТА, че Иванчева е хваната със 70 000 евро, а делото било за поискан подкуп.
Освен нея в ареста е заместник-кметът на общината и човек, посредничил при предаването на парите.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.