Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Въоръжени с бухалка, кози крак и пистолет задигнаха 3 хил. лв. за пенсии в Световрачане

Въоръжени с бухалка, кози крак и пистолет задигнаха 3 хил. лв. за пенсии в Световрачанеснимка: bgnes.com

Първоначалната информация, която проверяваме към момента е за това, че три лица с маски – единият с бухалка, другият с кози крак, а третият с пистолет, са влезли в пощенската станция след доставяне на паричните средства за раздаване на пенсиите. След което са отнели около 3 хил. лева от наличните средства в клона.

Това каза директорът на Второ РПУ в столицата Иван Каназирски, предаде репортер на БГНЕС.

Каназирски даде подробности около дръзкия обир на пощенския клон в софийския квартал Световрачане, при който трима въоръжени мъже задигнаха парите за пенсиите пред очите на смаяните пенсионери.

Сигналът е постъпил около 09.00 часа тази сутрин, а грабежът е започнал непосредствено преди да започне раздаването на пенсиите на възрастните хора.

Според свидетелите цялото действие се е развило за не повече от 1-2 минути, а върху една от служителките на пощенската станция ѝ е нанесен удар в областта на ръката, което е наложило тя да бъде прегледана в лечебно заведение.

Няма други пострадали.

По време на обира е задействан и паник бутона към съответната охранителна фирма и органите на реда са се отзовали незабавно.

Обирът става в пощенската станция в Световрачане, която се намира в сградата на общината. /БГНЕС

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.