Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Маскирани опитаха да щурмуват къщата на бивш зам.-министър

Бранимир Ботевснимка: btvnovinite.bgБранимир Ботев

Трима маскирани мъже са опитали да нахлуят вчера вечерта в къщата на бившия зам.-министър на туризма Бранимир Ботев близо до Евксиноград. Това разказа самият той в ефира на bTV.

Инцидентът е станал малко след 22 ч., като единият от маскираните вече бил прескочил оградата, когато един от синовете на Ботев го видял, развикал се и заради суматохата и фаровете на преминаваща по улицата кола цялата групичка побегнала.

Бившият зам.-министър е категоричен – не става дума за опит за кражба, а за демонстративно сплашване: „В 10 вечерта маскирани обирджии – явно много трябва да държат на качеството на съня си”.

Според него причината за случилото се е „безкрайно остро интервю”, което дал преди дни за телевизия "България он ер". Основният акцент в него: „Начинът, по който се управлява туризмът от Ангелкова и хората около нея, предоставя индустрията в ръцете на мутрите”.

След медийните си коментари той получил и „определени съвети”.

„Психически няма как това да се преодолее. Травмата е жестока, аз съм обикновен човек като всички българи. Нямам охрана от НСО и никога не съм имал”, подчерта Бранимир Ботев.

„От МВР-Варна веднага са изпратили екипи. Кола е стояли до сутринта”, заяви Бранимир Ботев.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.