Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Полицията в Русе отрече задържаният да е заподозрян за убийството на тв водещата

Теодор Атанасовснимка: dnevnik.bgТеодор Атанасов

Полицията в Русе, която разследва жестокото убиство на телевизионната водеща Виктория Маринова, потвърди, че има задържан по случая, но уточни изрично, че той не е заподозрян за извършването на престъплението.

"Има задържан, чието алиби изясняваме. Той не е заподозрян в извършването на престъплението, тъй като изясняването продължава и към момента", заяви пред журналисти шефът на областната дирекция на полицията старши комисар Теодор Атанасов. Той уточни, че става дума за румънски гражданин с украински произход. Атанасов увери, че разследващите проверяват съпричастността към престъплението на множеството лица, но няма конкретен заподозрян.

По-рано днес агенция "Ройтерс" съобщи, като се позова на свой правителствен източник, че полицията е задържала заподозрян за убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова. Малко след 14.30 ч. агенцията обнови информацията със съобщение, че за 24 часа е задържан румънски гражданин във връзка с убийството, но той не е заподозрян и разследването продължава. / Дневник

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.