Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Тийнейджър уби баща си при семеен скандал край Варна, май са руснаци

Тийнейджър уби баща си при семеен скандал край Варна, май са руснациснимка: faktor.bg

Непълнолетно момче от варненското село Осеново уби 42-годишния си баща при семеен скандал. По случая е образувано досъдебно производство. Материалите са докладвани на дежурен прокурор от Окръжната прокуратура в града, като под негово ръководство е започнато следствено дело. Работата по документиране и доказване на престъплението продължава.

Сигнал в полицията е подаден на 1-и януари, около 18.30 часа. На мястото веднага пристигнали полицаи и следователи. Все още не са ясни подробности около случая. Момчето е задържано, очаква се прокуратурата да внесе искане за задържането му под стража.

"Нямаме много информация за този тежък инцидент. Семейството не живее точно в селото, а по пътя между нашето и съседното. До късно вечерта бях там, имаше много полиция, следователи, хората работят активно.

Не мога да кажа много по случая, тъй като не познавам семейството. И тримата са рускоговорящи, не зная дали са точно от Русия, или от някоя от републиките и цялата информация за тях е в "Миграция", не са регистрирани при нас в кметството, а и не са задължени. Зная, че момчето е на 17 години и до колкото разбрах ходи на училище. Имали се някакви сериозни семейни проблеми и така се е стигнало до фаталния край", каза за "24 часа" кметът на Осеново Данко Бакалов. / 24 часа

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники