Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Глобиха пиян руснак, стрелял пред полицията в Стара Загора

Глобиха пиян руснак, стрелял пред полицията в Стара Загораснимка: monitor.bg

200 лв. административна глоба се размина пиян като талпа руски гражданин с постоянно местожителство в България, който е бил задържан на 28 януари заради стрелба на метри от Първо РУ „Полиция“ в Града на липите.

47-годишният безработен и неосъждан до момента А.В.З. е произвел неустановен брой изстрела с газов пистолет от тротоара на пресечката на улиците „Свети Княз Борис І“ и „Патриарх Евтимий“ пред погледите на няколко втрещени от действията му минувачи.

Бил е подаден веднага сигнал на телефон 112, дежурният на управлението, подпомогнат от неколцина още униформени успели да поставят белезниците на видимо неадекватния от изпитото количество алкохол чужденец.

Две денонощия по-късно А.З. е изправен пред Темида като обвиняем по дело за дребно хулиганство тъй като нямало щети от действията му. Пред съда изтрезнелият вече руски гражданин изразил съжаление за постъпката си, но така и не дал смислени обяснения за причините, накарали го да извади иначе законно притежавания си пистолет. / Монитор

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники