Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Намериха мъртва рускиня в апартамент в Пловдив

Намериха мъртва рускиня в апартамент в Пловдивснимка: trafficnews.bg

Руска гражданка е била намерена мъртва в квартирата си в ЖР "Тракия" в Пловдив, научи TrafficNews. Преди няколко дни 55-годишен пловдивчанин е подал сигнал на 112, че негова позната му е съобщила, че е в тежко състояние в дома си. 37-годишната Елена Сушинска му соъбщила, че е сама в дома си, но не може да диша и да се движи. Дежурните полицаи от Пето районно веднага отишли на посочения адрес , където се натъкнали на блиндирана врата.

С помощта на ключар успели да я отворят, но когато влезли открили жената мъртва. В коридора и едната стая имало кръв. При огледа не са открити следи от насилие. Няма и следи от външен човек. Ключът на вратата е бил от вътрешната страна, в ключалката.

Сушинская, която била временно пребиваваща в страната, имала сърдечно заболяване. Имала лекарска забрана за употреба на алкохол, която тя системно нарушавала.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.