Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Взрив в завод край Пазарджик, има ранени

Взрив в завод край Пазарджик, има ранениснимка: bnr.bg

Взрив и пожар избухнаха в завод за магнитни дискове край Пазарджик в сряда вечерта. При инцидента са пострадали двама души. Те са настанени в Клиниката по изгаряния към УМБАЛ "Свети Георги" Единият от тях е с по-сериозни обгаряния и с опасност за живота.

Пожарът е възникнал в резултат на неизправност на машина в леярния цех за изработка на заготовки. На място са пристигнали два екипа на пожарната, две линейки и екип на полицията.

Работниците, които са били нощна смяна, са били пуснати по домовете си. А тези, които пристигат на работа сутринта, споделят, че идват със страх.

Работник от фирмата сподели за NOVA, че преди седмици е имало подобен инцидент, при който работник е с обгорен крак. / Нова ТВ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.